eventueel kan ook een laagje jam of geprakte frambozen
9 verse frambozen
Granaatappelpitjes
kokosvlokken
Beetje poedersuiker ter decoratie
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 graden;
Smelt de kokosolie in de magnetron. Doe alle ingrediënten voor de cups in een keukenmachine en maar er een samenhangend geheel van;
Vet de bakringen in en zet ze op een ovenplaat met bakpapier eronder. Verdeel het beslag op de bodem en zijkant van de bakring. Maak de boven ongeveer een 1/2 cm dik, je moet de cups nog wel lekker vol kunnen vullen met Griekse yoghurt;
Bak de cups in 15 minuten gaar;
Laat de cups 10 minuten afkoelen en haal de bakring van de cups. Heb je maar 1 bakring, herhaal dan bovenstaande. Heb je een siliconen muffinvorm, laat de cups dan helemaal afkoelen voor je ze uit de vorm wipt!;
Laat de cups helemaal afkoelen en vul dan met een laag Griekse yoghurt en een laagje frambozensaus;