Verwarm de oven voor op 165 graden. Vet de springvorm in met olie of bekleed met bakpapier.
Meng in een grote kom het havermeel, amandelmeel, speculaaskruiden, kaneel en bakpoeder. Voeg de yoghurt, eieren en agavesiroop toe. Meng tot een glad beslag.
Spatel de rozijnen, pecannoten, wortel en sinaasappelrasp door het beslag. Giet het beslag in de springvorm en bak 30-35 minuten in de oven of totdat de taart gaar is.
Meng in een kom de ingrediënten voor de forsting. Bewaar in de koelast tot gebruik. Verdeel over de taart wanneer deze volledig is afgekoeld. Garneer de carrot cake eventueel nog met gehakte pecannoten en pistachenoten.
Verwarm de oven voor op 165 graden. Vet de springvorm in met olie of bekleed met bakpapier.
Meng in een grote kom het havermeel, amandelmeel, speculaaskruiden, kaneel en bakpoeder. Voeg de yoghurt, eieren en agavesiroop toe. Meng tot een glad beslag.
Spatel de rozijnen, pecannoten, wortel en sinaasappelrasp door het beslag. Giet het beslag in de springvorm en bak 30-35 minuten in de oven of totdat de taart gaar is.
Meng in een kom de ingrediënten voor de forsting. Bewaar in de koelast tot gebruik. Verdeel over de taart wanneer deze volledig is afgekoeld. Garneer de carrot cake eventueel nog met gehakte pecannoten en pistachenoten.