Pistache-stracciatella bananenbroodjes

Ingrediënten

  • 200g kwark Stracciatella smaak
  • 300g havermout
  • 50 ml (amandel)melk
  • 2 bananen
  • 2 eieren
  • 1 tl bakpoeder
  • Paar druppels vanille essence
  • Snufje zout
  • 30 g pure chocolade
  • Handje fijngehakte pistachenoten

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een (siliconen) bakvorm in.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve de pure chocolade en de pistachenoten, in de blender en mix tot een glad beslag (kan ook met een staafmixer).
  3. Stort het beslag vervolgens in alle vormpjes en schud met de bakvorm, zodat het beslag evenredig is verdeeld. Doe de bakvorm in de oven en bak de bananenbroodjes in ongeveer 20-30 minuten goudbruin. Laat ze vervolgens afkoelen.
  4. Smelt ondertussen de pure chocolade au bain marie en hak de pistachenoten fijn. Drizzle nu eerst wat pure chocolade over de bananenbroodjes en top af met de pistachenootjes.