Haal de yoghurt een uur van te voren uit de koelkast zodat deze op kamer temperatuur komt.
Doe de biscuits in de blender en meng heel fijn, voeg hier de gesmolten kokosolie of roomboter bij en meng nogmaals.
Druk dit mengsel in de met bakpapier beklede taartvorm en zet even in de koelkast. Dit is je bodem.
Laat vervolgens de gelatineblaadjes 5 minuten in een laagje koud water weken. Haal de gelatineblaadjes uit het water en knijp deze uit. Doe de gelatineblaadjes samen met een flinke eetlepel water in een steelpan en warm heel kort op. Laat het gelatine-mengsel niet koken!
Laat het mengsel afkoelen zodat het op kamer temperatuur komt, maar let op, het mag niet inbinden.
Doe het gelatinemengsel en de yoghurt in de blender en meng goed.
Giet het yoghurtmengsel bovenop de koekjesbodem.
Zet de yoghurt taart minstens 3 uur in de koelkast.