Overslaan en naar de inhoud gaan
Amandel vlaaitjes met kersen
Ingrediënten
-
100g Optimel Yoghurt Griekse stijl kers
-
25g amandelmeel
-
20g havermout
-
75g ongezoete appelmoes
-
3g bakpoeder
-
1 klein ei of 40g eiwit
-
Amandel extract naar smaak
-
snuf zout
-
Stevia
-
fijngemaakte kersen
-
100-150g bevroren kersen. (evt. gebonden met psyllium vezels of ander bindmiddel)
-
10g geroosterd amandelschaafsel
Aan de slag
- Pureer met de staafmixer het amandelmeel, havermout, appelmoes, ei, stevia, zout en extract tot glad beslag.
- Voeg nu het bakpoeder toe en meng dit kort door het beslag.
- Schenk het beslag in 2 vormpjes en bak op 180 gr/25-30 min.
- Vul de vlaaitjes met Optimel Yoghurt Griekse stijl kers en kersen en strooi de amandelen erover.