Overslaan en naar de inhoud gaan
Baked oats met vijgen
Ingrediënten
-
275 ml Optimel Limited Edition Drinkyoghurt Vijg Kaneel
-
200 gram havermout
-
1 tl bakpoeder
-
1 el kaneel
-
Snufje zout
-
2 eieren
-
100 gram appelmoes
-
1 tl vanille extract
-
2 verse vijgen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaaltje in.
- Mix de havermout met het bakpoeder, de kaneel en een snufje zout.
- Mix in een andere kom de drinkyoghurt met de eieren, appelmoes en het vanille extract.
- Doe de natte ingrediënten bij de droge en mix door elkaar. Schep vervolgens in de ovenschaal en verdeel evenredig.
- Snijd de vijgen in dunne plakjes en verdeel over de bovenkant.
- Schuif de baked oats met vijgen voor 15 minuten in de oven totdat hij goudbruin kleurt.
- Smullen maar!