3 el zoetstof (honing, agavesiroop, kirstalsweet ect.)
1 el maïzena
3 eieren
250g diepfries frambozen
1 el zoetstof naar keuze
Witte chocolade schaafsel
Aan de slag
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de randen in. Verwarm de oven voor op 150graden en zet een bak water onderin de oven.
Maal de Bastogne koekjes fijn. Verhit de roomboter in een pan en roer de koekkruimels door de boter heen. Schep dit in de springvormen druk aan met een lepel.
Klop in een kom de kwark, zoetstof en maïzena op. Voeg vervolgens de eieren toe en roer rustig door. Gie het beslag in de springvorm.
Bak de cheesecake 75 minuten in de oven, boven de waterbak (Dit zorgt ervoor dat de cheesecake niet scheurt). Zet daarna de oven uit, en zet de deur op een kier. Laat de cheesecake één uur in de oven rustig en daarna afkoelen op het aanrecht. Zet de cheesecake een nacht in de koelkast om op te stijven.
Voeg de frambozen toe als topping in combinatie met witte chocolade schaafsel.