Kersen ontbijttaartjes

Ingrediënten bodem

  • 130g sportmuesli (of gewone muesli)
  • 1 el kokosolie
  • 2 tl Livin La Vida Choca
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 2 el agavesiroop

Ingrediënten topping

Aan de slag

  1. Start met de bodem. Bedek de bodem van de bakblikjes met bakpapier en vet de randen in.
  2. Meng de muesli met de kruiden en de bakpoeder. Meng dit met het ei, de kokosolie en de agavesiroop.
  3. Doe in de bakblikjes en druk goed aan op de bodem.
  4. Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Ga vervolgens verder met de topping. Meng de yoghurt met de geweekte gelatineblaadjes en giet dit over de bodems.
  6. Zet in de koelkast om goed op te laten stijven.
  7. Garneer eventueel met wat kersen, blauwe bessen en kokosrasp.