Overslaan en naar de inhoud gaan
Lemon coconut cake
Ingrediënten
-
Ingrediënten bodem:
-
100g havermoutmeel
-
60g amandelmeel
-
1 ei
-
2 tl Livin' la Vida Choca of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacao
-
1 tl bakpoeder
-
1 el kokosolie
-
3 el agavesiroop
-
Ingrediënten kwarklaag:
-
500g Optimel Magere kwark citroen
-
4 el kokosrasp
-
3 gelatineblaadjes
Aan de slag
- Start met de bodem. Meng eerst alle droge ingrediënten van de bodem. Meng dan met de rest van de ingrediënten.
- Druk de bodem goed in het bakblik. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem.
- Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.
- Ga dan verder met de kwarklaag. Week de gelatineblaadjes in water.
- Meng de geweekte gelatineblaadjes met 3 el van de kwark, voeg al roerend de rest van de kwark toe.
- Roer de kokosrasp door de kwark en giet het mengsel op de afgekoelde bodem.
- Zet in de koelkast om op te stijven. Ik laat de taart meestal een nachtje in de koelkast staan.
- Strooi eventueel nog wat kokosrasp en citroenrasp over de taart.