Overslaan en naar de inhoud gaan
Aardbei ontbijttaart
Ingrediënten bodem
-
100g havermeel
-
60g amandelmeel
-
1 ei
-
2 tl Livin ‘ la Vida Choca of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacao
-
1 tl bakpoeder
-
1 el kokosolie
-
3 el agavesiroop
Benodigdheden
-
Een springvorm van 18 cm
-
Bakpapier
-
Kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.
Aan de slag
- Meng eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng vervolgens met de rest van de ingrediënten.
- Druk de bodem in het bakblik en duw even goed aan met een koude lepel.
- Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.
- Ga verder met de topping. Snij de aardbeien in schijfjes en druk ze tegen de zijkant van het bakblik.
- Meng de Optimel Magere kwark aardbei met de gelatineblaadjes in een pannetje.
- Giet de kwark (gemengd met de gelatineblaadjes) in het bakblik.
- Strooi er wat muesli over en zet in de koelkast om op te stijven.