Doe de gepofte quinoa samen met de kaneel in een schaaltje. Smelt de kokosolie in een pannetje en roer hier de honing en pindakaas doorheen. Giet dit bij de quinoa en roer goed door elkaar.
Knip een rondje uit bakpapier ter grote van de bodem van de vorm. Leg dit op de bodem en vet de randjes heel licht in met wat olie. Doe het quinoa mengsel in de vorm, verdeel gelijkmatig en druk goed aan met een lepel. Zet dit even 15 minuten in de vriezer.
Doe ondertussen de kwark in een schaal. Laat de gelatine blaadjes weken in koud water. Knijp de blaadjes uit en verwarm deze met 4 á 5 eetlepels water in een pannetje. Voeg vervolgens 2 eetlepels kwark toe, roer door en verwarm even mee. Giet dit voorzichting beetje bij beetje bij de kwark in de schaal zodat er geen klontjes ontstaan.
Schenk het kwark mensel over de quinoa-bodem en laat een nachtje opstijven in de koelkast.
Smelt de volgende ochtend het blokje chocolade, drizzel over de taart en versier met aardbeien.