Hak 50 g volkoren biscuitjes, 30 g ontpitte dadels (in stukjes) en 25 g hazelnoten fijn in een keukenmachine en meng het met 1 el zachte ongezouten roomboter.
Leg 2 metalen uitsteekringen (10 cm) op een snijplank bekleed met bakpapier
Verdeel het biscuitmengsel over de bodem van de 2 ringen en druk het aan met de bolle kant van een eetlepel.
Plaats de taartbodems ongeveer 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
Verwijder de metalen ringen van de taartbodems en leg deze op 2 bordjes.
Schep 2 flinke lepels Optimel Magere kwark Appel Kaneel op de taartbodems.
Verwijder het klokhuis van een appel en snijd deze in schijfjes.
Bak de schijfjes appel in een koekenpan met een klontje boter en een snufje kaneel.
Verdeel de warme appelschijfjes over de taartjes en geniet!